Με δύο χιλιάδες προστατευτικές μάσκες ενισχύονται τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Λαγκαδά μετά την ευγενική προσφορά 2000 μασκών της εταιρείας Sidapharm Ophthalmic and Medical Disposable Products προς στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λαγκαδά.  

 Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον Dr. Shelly Mochintra και την κυρία Sunita Mochintra, για τη δωρεά τους και εύχεται η χειρονομία τους να βρει και άλλους μιμητές.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

 

Αξιότιμε Dr. Mochintra

Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη σημαντική δωρεά της εταιρείας σας, Sidapharm Ophthalmic and Medical Disposable Products, δύο χιλιάδων (2000)  μασκών προς στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λαγκαδά για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των σχολικών μονάδων μας.

Η Δημοτική Αρχή, όπως και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αλέξανδρος Πατσιαλάς, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως για αυτήν την ευγενική χειρονομία σας και να αναγνωρίσουμε στο πρόσωπό σας έναν θερμό συμπαραστάτη των προσπαθειών που καταβάλλουμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον αγώνα μας να κρατήσουμε τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειές τους προστατευμένους και ασφαλείς.

Ευχόμαστε η γενναιόδωρη προσφορά σας να βρει μιμητές.

 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά

Ιωάννης Ταχματζίδης

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ DR.MOCHINTRA.docx)ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ DR.MOCHINTRA.docx 15 kB
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.