Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και μετά από ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά δίνεται, επιτέλους, λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα ασφάλειας και υγιεινής που ταλάνιζε τους κατοίκους του Σοχού. Συνεργεία της Καθαριότητας του Δήμου Λαγκαδά προχώρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην απομάκρυνση των συσσωρευμένων από τα χρόνια σκουπιδιών, μπάζων και ογκωδών αντικειμένων. Ο καθαρισμός του συγκεκριμένου χώρου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα δέχεται εκ νέου ογκώδη αντικείμενα ή άλλα υλικά, μόνο μετά από συνεννόηση με το Δήμο Λαγκαδά.
 
Την ίδια ώρα, μετά από αίτημα του Δήμου Λαγκαδά και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πέτρου Δοϊρανλή, προς την Πολιτική Προστασία, έχουν σταλεί μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Σοχό και τα οποία πραγματοποιούν καθαρισμό του μεγαλύτερου ρέματος με όμβρια και λύματα που υπάρχει στην περιοχή, από την «Κατηφόρα Αλεξάνδρας» έως και την Αγία Βαρβάρα.
 
Στο Κέντρο Υγείας του Σοχού, τέλος, εγκαταστάθηκε, προχθές, ο δεύτερος οικίσκος για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού και στον οποίο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα μπορεί να πραγματοποιεί εκεί τον αναγκαίο ιατρικό έλεγχο ενός πιθανού κρούσματος με covid-19.
Την παραλαβή του εξωτερικού οικίσκου έκαναν οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Πέτρος Δοϊρανλής και Περιβάλλοντος και Συντήρησης Πρασίνου Παντελής Αϊβατζιδης.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.