Στα Λαγυνά, στο Σοχό, στο Ζαγκλιβέρι, στο Καβαλάρι και στο Κολχικό αναμένεται να επεκταθεί, μέχρι το 2025, το Δίκτυο Φυσικού Αερίου της ΕΔΑ- ΘΕΣΣ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του δικτύου διανομής της εταιρείας. Κατά τη χθεσινή συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με τον Υφυπουργό Θεόδωρο Καράογλου και τους ενδιαφερόμενους δημάρχους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, ενημέρωσε για το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας και τις προοπτικές που δημιουργούνται σε κάθε περιοχή από την περαιτέρω επέκταση του δικτύου διανομής.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Μπακούρας για το Δήμο Λαγκαδά, μέχρι το 2023 το δίκτυο διανομής του φυσικού αερίου θα έχει επεκταθεί στις περιοχές των Λαγυνών του Σοχού, του Ζαγκλιβερίου και του Καβαλαρίου, ενώ μέχρι το 2025 θα ενταχθούν και άλλες περιοχές του Δήμου Λαγκαδά, μεταξύ των οποίων και το Κολχικό.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη και των νέων περιοχών στο δίκτυο φυσικού αερίου, ενώ παράλληλα έθεσε στον κύριο Μπακούρα το ζήτημα των καθυστερήσεων στη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου που παρουσιάζονται σε ορισμένες περιοχές στην πόλη του Λαγκαδά. Ο κ. Μπακούρας  δεσμεύτηκε να το εξετάσει και συντόμως να επιλυθεί.  

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.