Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, Ηλία Γεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που αφορούν την πιθανή κατάργηση του υποκαταστήματος της τράπεζας στο Σοχό.

Ο κύριος Ταχματζίδης εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή του στην κατάργηση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και ζήτησε από τον κ. Γεωργίου να επανεξεταστεί, από τη Διοίκηση της Τράπεζας, το θέμα αυτό. Εξέθεσε, ταυτόχρονα, τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από το κλείσιμο του υποκαταστήματος τα οποία, όπως υπογράμμισε στον κ. Γεωργίου, θα πλήξουν άμεσα την οικονομική, εμπορική και κοινωνική δραστηριότητα όλης της περιοχής καθώς εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων του Σοχού, αλλά και γειτονικών χωριών του Δήμου Βόλβης.

Ο κ. Γεωργίου, από την πλευρά του, υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει το υποκατάστημα στην περιοχή, αν και, όπως είπε, η απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς είναι να κλείσουν 52 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.