Αναρτήθηκε στην πλατφόρµα του Ηλεκτρονικού Περιβαλλοντικού Μητρώου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  του έργου: «Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Δυτικού Τομέα, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

 Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και συμμετοχής του ενδιαφερόμενου κοινού στη δημόσια διαβούλευση κατά την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου, ο Δήμος Λαγκαδά καλεί όλους τους δημότες:

  • Να λάβουν γνώση της σχετικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
  • Να διατυπώσουν, όσοι το επιθυμούν, γραπτές απόψεις σύμφωνα µε το έντυπο ∆11 .

Οι πολίτες θα πρέπει να διατυπώσουν τις απόψεις τους στο έντυπο Δ11 και στη συνέχεια να το αποστείλουν ως επισυναπτόμενο αρχείο  έως τις 22-12- 2020 (αποκλειστική προθεσµία βάσει του άρθρ. 2, παρ. 3δ, του Ν. 4685/2020),  στα emails:  Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων (ΠΚΜ)  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,  Επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

To σύνολο των δεδομένων της μελέτης έχει αναρτηθεί στην πλατφόρµα του Ηλεκτρονικού Περιβαλλοντικού Μητρώου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και είναι διαθέσιμο στο https://eprm.ypen.gr, (απαιτεί εγγραφή του χρήστη και είσοδο με τους κωδικούς ΤaxisΝet).

Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και το έντυπο Δ11 βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.lagadas.gr/index.php/2020-02-03-09-19-55/diavouleyseis/703-meleti-perivallontikon-epiptoseon-tou-ergou-monada-epeksergasias-aporrimmaton-mea-dytikoy-tomea-perifereias-kentrikis-makedonias

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.