20210604 11352920210604 113557

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε, με τη συμβολή του Δήμου Λαγκαδά, συμβολική δενδροφύτευση στο πρώτο Δημοτικό σχολείο του Λαγκαδά. Οι μαθητές της τρίτης και της τετάρτης τάξης δημοτικού μαζί με το Δήμαρχο Λαγκαδά , Ιωάννη Ταχματζίδη ,και το διευθυντή του σχολείου, Γρηγόρη Παρίσση, φύτεψαν δένδρα στην αυλή του σχολείου δίνοντας έτσι το μήνυμα της ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και της προστασίας του πλανήτη.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Λαγκαδά στην ομιλία του προς τους μαθητές: « Η δικιά μας γενιά είναι δυστυχώς υπεύθυνη για τη ρύπανση του περιβάλλοντος που επιτελέστηκε ως τώρα. Η σωτηρία του πλανήτη, λοιπόν, εξαρτάται από εσάς, τα μικρά παιδιά , που καλείστε να ευαισθητοποιηθείτε για τα περιβαλλοντικά ζητήματα και να παρακινήσετε και τους μεγαλύτερους. » . Μετά από την ομιλία του Δημάρχου οι μαθητές υιοθέτησαν τα δένδρα που φυτεύτηκαν και υποσχέθηκαν να τα φροντίζουν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Τζανής Μιχάλης, o Αντιδήμαρχος Πρασίνου Τσαγκαλίδης Ελευθέριος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Πατσιαλάς Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Αϊβατζίδης Χαράλαμπος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Ξενιτίδης Γεώργιος.

 

20210604 11361320210604 112046

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.