Dimos-Lagada-Logo

Η Δόξα Ασσήρου έγραψε ιστορία! Κυπελλούχος ΕΠΣ Μακεδονίας στην πρώτη παρουσία της σε τελικό

Η Δόξα Ασσήρου έγραψε ιστορία, κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η ομάδα της Ασσήρου επικράτησε του Φοίνικα Πολίχνης στη διαδικασία των πέναλτι (5-4) και χάρισε μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνειας σε ολόκληρο τον Δήμο Λαγκαδά.

Ήταν μια σπουδαία επιτυχία, η οποία αποτελεί δικαίωση για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση, αλλά και για όλους όσοι στάθηκαν διαχρονικά δίπλα στην ομάδα, για ολόκληρη την Άσσηρο.

Ήταν μια επιτυχία που ανήκει στους ανθρώπους που πίστεψαν, προσπάθησαν και ονειρεύτηκαν αυτή τη στιγμή.
Η Δόξα Ασσήρου έκανε περήφανο ολόκληρο τον Δήμο Λαγκαδά!

Η Δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, δήλωσε για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας από την Δόξα Ασσήρου:

«Το αξίζατε.
Το πήρατε.
Το σηκώσατε.

Σήμερα πανηγυρίζουμε όλοι δίπλα σας μια ιστορική επιτυχία για την Άσσηρο και ολόκληρο τον Δήμο Λαγκαδά.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι αποτέλεσμα προσπάθειας, πίστης και σκληρής δουλειάς από ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους.

Είναι από εκείνες τις βραδιές που γράφεται αθλητική ιστορία.
Που ένας τόπος, ένα χωριό, ένας δήμος, νιώθει λίγο πιο υπερήφανος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.
Απόψε όλος ο Δήμος Λαγκαδά σας καμαρώνει»

 

Μοιραστείτε:
ESPA BANNER
© 2026 Δήμος Λαγκαδά. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος