Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (18-12-2017) ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΑΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

1. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ (18-12-2017)

Α.ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ), ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΜΕΤΡΑ), ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ).

ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.

Β.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ: --ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. --ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ. Γ.ΠΑΓΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (19-12-2017)

Α.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 200 ΜΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Β.ΠΑΓΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top