Αναστολή της λειτουργίας των λουτήρων και των λουτρικών εγκαταστάσεων των Λουτρών Λαγκαδά και η απαγόρευση χρήσης τους από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, την ισχύουσα ΠΝΠ για τη λήψη μέτρων εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού καθώς και όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πορίσματα του Π.Ο.Υ και ειδικότερα την ανάγκη λήψης μέτρων προστασίας των πολιτών ώστε να παρεμποδιστεί η εξέλιξη της διάδοσης του κορονοϊού και λαμβάνοντας υπόψη ότι εκ των πρωταρχικών σκοπών του Δήμου είναι η εξασφάλιση και η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρηση των λουτρών καθώς και των πολιτών που χρησιμοποιούν τις λουτρικές εγκαταστάσεις, αποφασίζεται η αναστολή της λειτουργίας των λουτήρων και των λουτρικών εγκαταστάσεων των Λουτρών Λαγκαδά και η απαγόρευση χρήσης τους από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, όταν και θα αποφασισθεί εκ νέου και αναλόγως των εξελίξεων η διατήρηση ή η άρση της απαγόρευσης.

 

Το μέτρο τίθεται σε ισχύ από σήμερα, ενώ θα κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης ως πληγείσας από τον κορονοϊό.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (LOUTRA LAGADA LEITOURGIA.doc)LOUTRA LAGADA LEITOURGIA.doc 75 kB
Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία
Πατώντας Αποστολή, αποδέχεστε τη χρήση των στοιχείων σας για ενημερωτικούς σκοπούς σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

altz3

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λαγκαδάς

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Μετρήσεις
 Ποιότητα Ζωής - Μετρήσεις

 

   diortTM

  loutraLagada