μενού

Ανακοίνωση της Δ/νσης Τροχαίας Θεσ/νίκης που αφορά την διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό (20) Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου για λόγους ασφάλειας της οδικής κυκλοφορίαςκαι την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, με τη συνδρομή της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Θεσ/νίκης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ

Καλούνται ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός οικισμών του Δήμου Λαγκαδά και σε απόσταση έως 100 μέτρων από τα όρια των οικισμών:

Περισσότερα...

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

 

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και των ισχυρών βροχοπτώσεων που σημειώνονται από το πρωί στον Δήμο Λαγκαδά, εφιστούμε την προσοχή στους συνδημότες μας να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και ιδιαίτερα στα παρακάτω σημεία:

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της αυξημένης στάθμης του χειμάρρου «Μποδγάνα» στη δημοτική οδό Λαγκαδά - Ηρακλείου , η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί.

Ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία με την παύση των έντονων καιρικών φαινομένων.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχει γίνει διακοπή κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα, στον επαρχιακό δρόμο Λητής Περιβολακίου (δρόμος παραπλέυρως της Εγνατίας Οδού).

Ο παραπάνω δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία με την παύση των έντονων καιρικών φαινομένων.
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της αυξημένης στάθμης του χειμάρρου «Μποδγάνα» στη δημοτική οδό Λαγκαδά-Ασσήρου και συγκεκριμένα στο σημείο «Γέφυρα Μπογδάνα» (ιρλανδικό ρείθρο), η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί.

Τα δρομολόγια της γραμμής 85 του ΟΑΣΘ που διέρχονται από το σημείο πραγματοποιούνται μέσω παράκαμψης.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top