μενού

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς: κ. Δήμαρχο Mέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων

      Καλείστε να προσέλθετε στην 10η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά (άρθρο 67 του Ν. 3852/2010), που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 18η του μηνός Μαρτίου, έτους 2019, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 17:00  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Κατανομή ποσού 24.060,00 € στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συμπληρωματική κατανομή έτους 2018, κατόπιν εισήγησης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
 1. Κατανομή ποσού 13.493,46 € στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου από το Ειδικό Τέλος Σχολείων Δ.Ε.Η., κατόπιν εισήγησης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
 1. Ορισμός Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου-κρασπέδων-πλακοστρώσεων, Δ.Ε. Λαγκαδά Δήμου Λαγκαδά για το έτος 2017» (Αριθμ. Μελ. 1/2016, Αριθμ. έργου 3/2017).
 1. Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, έτους 2019.
 1. Έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Νομικού Προσώπου «Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης - Αθλητισμού - Παιδείας» (Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.) Δήμου Λαγκαδά, οικονομικού έτους 2019.
 1. Έγκριση εξειδικευμένης πίστωσης παροχής υπηρεσιών Νομικής Βάσης Πληροφοριών μέσω διαδικτύου, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.
 1. Έγκριση εξειδικευμένης πίστωσης υπηρεσιών διαχείρισης, περίθαλψης, περισυλλογής και προσωρινής φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Λαγκαδά.
 1. Αίτημα της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. για έγκριση πραγματοποίησης εργασιών για προσαρμογή των Παιδικών Σταθμών στο Π.Δ. 99/2017.
 1. Αίτημα της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. για την εκ νέου συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής και ορισμό υπευθύνου αποθήκης/διανομής για τη δεύτερη φάση του επιχειρησιακού προγράμματος ΤΕΒΑ 2018-2019.
 1. Αντικατάσταση τακτικού μέλους του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., λόγω παραίτησης,
 1. Έγκριση ποσού της οικονομικής ενίσχυσης κατοίκων του Δήμου Λαγκαδά, για το έτος 2019.
 1. Γνωστοποίηση και ενημέρωση του κοινού περί του με αριθ. πρωτ. 4632/336/18-01-2019 εγγράφου της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης, Τμήμα Γ΄ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά τη «Διαβίβαση φακέλου τροποποίησης και ανανέωσης των περιβαλλοντικών όρων του τμήματος ‘‘Δορκάδα-Ριζιανά’’ του κάθετου άξονα 60 της Εγνατίας Οδού» του Δήμου Κιλκίς, Π.Ε. Κιλκίς και του Δήμου Λαγκαδά, Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Η συνεδρίαση αυτή διεξάγεται, διότι η 9η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:00, αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.  

 

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (ds10_2019.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top