μενού

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς: κ. Δήμαρχο Mέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων

      Καλείστε να προσέλθετε στην 37η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά (άρθρο 67 του Ν. 3852/2010), που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 21η του μηνός Δεκεμβρίου, έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Ονομασία-μετονομασία οδών της Δ.Κ. Σοχού, Δ.Ε. Σοχού του Δήμου Λαγκαδά, κατόπιν γνωμοδότησης της αρμόδιας Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης

  1. Διαγραφή από χρηματικούς καταλόγους βεβαιωμένων οφειλών της εκκαθαρισθείσας Δημοτικής Επιχείρησης «Κοινοτική Επιχείρηση Χώρων Πολιτιστικών Λειτουργιών Βερτίσκου»

  1. Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής υπηρεσιών του Δήμου (εισηγήσεις 25433 και 31593)

  1. Αναμόρφωση (27η) του προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2018

  1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 330/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης σχεδίου σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Λαγκαδά με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιοτική αναβάθμιση»

  1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 331/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης σχεδίου σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση του Αγροτικού οδικού Δικτύου των οικισμών Ανάληψης, Κολχικού, Σοχού και Χρυσαυγής του Δήμου Λαγκαδά»

  1. Έγκριση δαπανών στο πλαίσιο διοργάνωσης δωρεάν προληπτικού μαστογραφικού ελέγχου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο Δήμο Λαγκαδά

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (ds_37-2018.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 37

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top