μενού

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

    Σας γνωρίζουμε ότι η 50η δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λαγκαδά, που σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 30258/26-11-2018 πρόσκληση του Προέδρου της, ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λαγκαδά την 30η του μηνός Νοεμβρίου, έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ, λόγω έλλειψης νόμιμης απαρτίας.

Η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου και καλείστε να προσέλθετε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Λαγκαδά (περ. 6 άρθρο 75 του Ν. 3852/2010) την 5η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ.  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των ίδιων θεμάτων συζήτησης που αναγράφονται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 30258/26-11-2018 πρόσκληση του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής:

  1. Έγκριση πρακτικού φανερής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας  αγροτεμαχίων (σχολικός κλήρος) της Τ.Κ. Ν. Καλινδοίων, Δ.Ε Καλινδοίων, του Δήμου Λαγκαδά.
  2. Έγκριση πρακτικού φανερής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας  αγροτεμαχίων (σχολικού κλήρου) της Τ.Κ. Λευκοχωρίου, Δ.Ε Λαχανά, του Δήμου Λαγκαδά.

 

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (OEE50.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top