μενού

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2)

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στην Τεχνική Υπηρεσία, στο Γρ. Αντιδημάρχου κ. Τζιαμπάζη Θ. την 18η του μηνός Μαΐου του έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 2/2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση της Ετήσιας Έκθεσης Πεπραγμένων έτους 2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαγκαδά.

 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Κυρικλίδη Χρήστο του Γεωργίου για το κατάστημα του «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΙΝΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Ή ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ), που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κρυονερίου Δ. Λαγκαδά.

 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη της ανάκλησης της υπ’ αριθμ. 476/2017 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ((ουζερί), ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ) – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦ. ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝ. ΠΟΤΩΝ (ΚΑΦΕΝΕΙΟ)», του Γρηγοριάδη Ηλία, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Βασιλουδίου Δ. Λαγκαδά (Ο.Τ. 24, ΑΡ. ΟΙΚ. 139), λόγω ανάκλησης του υπ’ αρ. 4320/Φ.701.3/ΧΠΕ26183/19-4-2017 πιστοποιητικού πυροπροστασίας.

 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Κυρικλίδη Θεόδωρο του Γεωργίου για το κατάστημα του «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ» (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ), που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κρυονερίου Δ. Λαγκαδά.

 5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Κεμανετζή Μιχαήλ του Γεωργίου για το κατάστημα του «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ασκού Δ. Λαγκαδά.

 6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Καρακασίδη Γεώργιο του Ανέστη για το κατάστημα του «ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Βασιλουδίου Δ. Λαγκαδά.

 7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Κουρουκλίδη Χρυσοβαλάντη του Γεωργίου για το κατάστημα του «ΚΑΦΕ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ασκού Δ. Λαγκαδά.

 8. Γνωμοδότηση επί του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Λαγκαδά.

 9. Γνωμοδότηση για αίτηση παραχώρησης κυριότητας τμήματος οδού στην Τοπική Κοινότητα Χρυσαυγής.

 10. Γνωμοδότηση σχετικά με την αποδοχή εγκεκριμένης υψομετρικής μελέτης μεταξύ του  οικοπέδου 190α και 208 τεμαχίου στο Περιβολάκι του Δήμου Λαγκαδά.

 11. Τροποποίηση του νέου Κανονισμού Λειτουργίας των Κοιμητηρίων του Δήμου Λαγκαδά ως προς τα άρθρα (9), (31), (33) και (35).

 12. Ενημέρωση επί του υπ’ αρ. 148599/26-3-2017 εγγράφου του Αυτοτελούς Τμήματος Συλλογικών Οργάνων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (pz2_2018.pdf)ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top