μενού

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς: κ. Δήμαρχο Mέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων

      Καλείστε να προσέλθετε στην 7η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά (άρθρο 67 του Ν. 3852/2010), που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22α του μηνός Μαρτίου, έτους 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Ενημέρωση για τη φημολογούμενη κατάργηση καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στις Δ.Κ. Ζαγκλιβερίου και Σοχού.
 1. Ενημέρωση σχετικά με τη μείωση του ποσοστού αναπηρίας αιμορροφιλικών με το νέο Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας (Ε.Π.Π.Π.Α.).
 1. Ενημέρωση για την καταχώρηση του Αριθμού Ταυτότητας Ακινήτου (Α.Τ.ΑΚ.) κατά τη διαδικασία υποβολής Ενιαίας αίτησης Ενίσχυσης 2018.
 1. Κατανομή ποσού 134.527,90 € στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 1η δόση 2018, κατόπιν εισήγησης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και ψήφιση πίστωσης.
 1. Παράταση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 41922/08-12-2017 σύμβασης «Προμήθειας υλικών για την περίφραξη του χώρου αποθήκευσης ΑΕΕΚ και ογκωδών στην Τ.Κ. Περιβολακίου».
 1. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά, οικονομικού έτους 2016, κατόπιν εισήγησης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
 1. Έγκριση ποσού οικονομικής ενίσχυσης κατοίκων του Δήμου Λαγκαδά, για το έτος 2018.
 1. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 163/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικού ακινήτου.
 1. Κοπή επικίνδυνων δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους-πεζοδρόμια της πόλης του Λαγκαδά του Δήμου Λαγκαδά.
 1. Έγκριση πραγματοποίησης εκδηλώσεων και δαπανών για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και ψήφιση πίστωσης.
 1. Έγκριση δαπανών στα πλαίσια εκδήλωσης «Υποδοχής του Τιμίου Σταυρού της Μονής Ξηροποτάμου του Αγίου Όρους στην Τ.Κ. Πετροκεράσων του Δήμου Λαγκαδά» και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
 1. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 185,00 € και ψήφιση πίστωσης.
 1. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 2.000,00 € και ψήφιση πίστωσης.
 1. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 20,00 € και ψήφιση πίστωσης.
 1. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 150,00 € και ψήφιση πίστωσης.
 1. Έγκριση ετήσιας συμμετοχής του Δήμου για συνέχιση υποστήριξη του Κ.Ε.Π. Υγείας του Δήμου Λαγκαδά, μέσω της Κεντρικής Δομής των Κ.Ε.Π. Υγείας.
 1. Χαρακτηρισμός Κ.Α. εξόδων του προϋπολογισμού ως δεκτικών για την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής (ΧΕΠ) για το έτος 2018.
 1. Επαναψήφιση ποσών από κατανομές στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά.
 1. Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής υπηρεσιών του Δήμου.
 1. Σύσταση τριμελούς Επιτροπής για την ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού Ωδείου Δήμου Λαγκαδά.
 1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 394/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί διαγραφής τελών και δικαιωμάτων από χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.
 1. Καθορισμός του τρόπου εκμετάλλευσης ακινήτου της Δημοτικής Κοινότητας Κολχικού, Δ.Ε. Λαγκαδά του Δήμου Λαγκαδά.
 1. Καθορισμός του τρόπου εκμετάλλευσης ακινήτου της Δημοτικής Κοινότητας Κολχικού, Δ.Ε. Λαγκαδά του Δήμου Λαγκαδά.
 1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 225/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 11683/27-02-2018 απόφασης του Συντονιστή της Α.Δ.Μ-Θ, αναφορικά με το έργο «Επίστρωση στίβου Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά με ελαστικό τάπητα» (Αριθμ. Μελ. 24/2009).
 1. Έγκριση μετάβασης Δημοτικού Συμβούλου στην Αθήνα και ψήφιση πίστωσης.
 1. Έγκριση μετάβασης Αντιδημάρχου στο Διδυμότειχο για να παρακολουθήσει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.)  και ψήφιση πίστωσης.
 1. Αποδοχή έγκρισης και υλοποίησης του έργου «Increase Innovative Bussines in Sea , Environment & Agriculture and IT» και ακρωνύμιο “IBiSEAit”, αποδοχή του προϋπολογισμού του έργου και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου
Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (DS7_2018.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 7

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top