μενού

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

( ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 )

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στην Τεχνική Υπηρεσία, στο Γρ. Αντιδημάρχου κ. Τζιαμπάζη Θ. την 5η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 1/2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

1.    Γνωμοδότηση ή μη σχετικά με την αποδοχή εγκεκριμένης υψομετρικής μελέτης α)μεταξύ των οικοδομικών τετραγώνων 68,67 και 63 και β)μεταξύ των οικοδομικών τετραγώνων 01 και 19, του συνοικισμού Ασκού στην Τοπική Κοινότητα Ασκού Δήμου Λαγκαδά.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στην Αλεξανδρίδου Κυριακούλα του Αλεξάνδρου για το κατάστημα της «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΤΑΒΕΡΝΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ)», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λαγκαδικίων Δ. Λαγκαδά.

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΚΑΛΗ Ο.Ε. για το κατάστημα της «ΨΑΡΟ-ΤΑΒΕΡΝΑ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγ. Βασιλείου Δ. Λαγκαδά.

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Κουρεξίδη Αντώνιο του Βασιλείου για το κατάστημα του (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ), που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λαγκαδικίων Δήμου Λαγκαδά (ΟΤ 34, αρ. οικ. 220).

5.    Λήψη απόφασης για το κλείσιμο των οδών Λουτρών & Μ. Αλεξάνδρου Δ.Κ. Λαγκαδά στις 18 Φεβρουαρίου 2017.

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (pz1_2018.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top