Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς: ·  κ. Δήμαρχο ·  Mέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ·  Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ·  Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων

      Καλείστε να προσέλθετε στην 28η δημόσια έκτακτη (λόγω τήρησης χρονοδιαγράμματος - προθεσμιών, προς αποφυγή απώλειας καταληκτικών ημερομηνιών για άμεση προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά (άρθρο 67 του Ν. 3852/2010), που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 10η του μηνός Νοεμβρίου, έτους 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.   Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 306/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά και καθορισμός αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη και κατάθεση αίτησης ακυρώσεως κατά της με αριθμό 2/10-7-2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντ. Μακεδονίας, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

2.   Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για την προαγωγή του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών από 12/θέσιο σε 14/θέσιο.

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (EDS.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top