μενού

Τρεις μουσικές βραδιές για όλες τις ηλικίες και ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης που σταθερά στέλνουν κάθε χρόνο οι συνδημότες μας, περιλαμβάνουν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά «Μυγδόνια 2017».

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21:00 με τη συναυλία του Βαγγέλη Κακουριώτη στο πάρκο του π. Επαρχείου Λαγκαδά.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, ο γνωστός τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος θα δώσει μια μοναδική μουσική παράσταση στο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη και παιχνίδια για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαγκαδά. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας, θα δοθούν σε παιδιά μονογονεϊκών, πολύτεκνων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών συνδημοτών μας, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι μουσικές εκδηλώσεις των φετινών «Μυγδονίων» θα κλείσουν την Τρίτη 29 Αυγούστου με μια βραδιά παραδοσιακής – σμυρναίικης μουσικής, στο πάρκο του π. Επαρχείου.

Όπως κάθε χρόνο, οι ΕΙΣΟΔΟΣ σε όλες τις συναυλίες του Δήμου Λαγκαδά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top