Μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών από την Δ/νση Δασών για την Π.E. Θεσσαλονίκης, όπου περιλαμβάνεται και ο Δήμος μας, ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα την ανάρτηση των δασικών χαρτών στο Δήμο Λαγκαδά, με στόχο την ενημέρωση των συνδημοτών μας για τις επιπτώσεις που έχουν οι δασικοί χάρτες στις ατομικές ιδιοκτησίες.

Η Ενημερωτική Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Λαγκαδά, 2ος όροφος). Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Σ. Διαμαντόπουλος, Δασολόγος, η κ. Ει. Λίτου, Δικηγόρος και ο κ. Αθ. Παύλου Τοπογράφος Μηχανικός.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι ομιλητές θα αναλύσουν τους χάρτες, ενώ θα επεξηγήσουν στους ιδιοκτήτες που θίγονται, τον τρόπο που μπορούν να ενεργήσουν. Επισημαίνεται ότι μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών, η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων από τους ενδιαφερομένους είναι αποκλειστική, ξεκινά την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και λήγει την Πέμπτη 6 Απριλίου.

Μαζί αποφασίζουμε

Ο Δήμος Λαγκαδά εγκαινιάζει τη δράση ανοιχτής διαβούλευσης «Μαζί Αποφασίζουμε».

Προωθούμε την ανοιχτή συζήτηση και την συμμετοχή όλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αφορούν στον Δήμο μας

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top