μενού

Στην υπηρεσία των ευάλωτων κοινωνικά συνδημοτών μας, είναι και επισήμως από σήμερα οι νέες δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Φαρμακείου, του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαγκαδά.

Τον νέο χώρο στον οποίο συστεγάζονται οι κοινωνικές δομές εγκαινίασαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην χρηματοδότηση και την υλοποίηση των νέων υπηρεσιών που θα στηρίξουν ουσιαστικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συνδημοτών μας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς παραδίδουμε στους συνδημότες μας νέες κοινωνικές δομές, πολύ σημαντικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους, την ενημέρωση τους, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους».

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, η οποία οδήγησε στη δημιουργία του νέου αυτού χώρου.

Οι Κοινωνικές Δομές βρίσκονται στην πόλη του Λαγκαδά.

Διεύθυνση: Ματαπά 5.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2394 025048

 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top