μενού

Η Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαγκαδά αποτελεί ένα συνέδριο προσομοίωσης των διαδικασιών λήψης αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και διοργανώνεται από μια ομάδα φοιτητών, νέων με καταγωγή από τον Δήμο Λαγκαδά. Κύριος σκοπός της συγκεκριμένης δράσης, είναι η παρότρυνση των νέων ανθρώπων να εκφράσουν τις απόψεις τους στο πλαίσιο δημοκρατικού διαλόγου. Οι νέοι θα εξοικειωθούν με τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και θα κληθούν να συμμετάσχουν με ένα διαδραστικό τρόπο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ο Δήμος Λαγκαδά στηρίζει κάθε συλλογική προσπάθεια νέων που προωθεί την ιδέα της συμμετοχής και υπηρετεί εν γένει τις δημοκρατικές αξίες, όπως αυτή. Βοηθάει εμπράκτως τους νέους που στοχεύουν στη συμμετοχή και στη συνεργασία. Ο Δήμος Λαγκαδά στο πλαίσιο υποστήριξης της Νέας Γενιάς, είναι αρωγός στη δράση αυτή υποστηρίζοντας το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων για προσφορά και συμμετοχή στα κοινά. Οι νέοι της περιοχής μας το επιχειρούν και ελπίζουμε να γίνει θεσμός στον τόπο μας.

Η έναρξη των διαδικασιών της 1ης Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Λαγκαδά, θα πραγματοποιηθεί στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 11 Μαΐου 2018 και θα συνεχιστούν οι εργασίες του στους χώρους του Δημαρχείου Λαγκαδά στις 12 και 13 Μαΐου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου μας.

Ενδεικτικά, θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν είναι η αναβάθμιση του αστικού τοπίου της περιοχής και η υποστήριξη της πολιτιστικής του κληρονομιάς, η προώθηση προγραμμάτων νεολαίας, η τουριστική προώθηση του Δήμου και η διαμόρφωση νέων πρακτικών στη διαχείριση της καθημερινότητας. Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής θα ανακοινωθεί από την οργανωτική επιτροπή προσεχώς.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Βάσω Κοντού, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής, τηλ: 6984743460

e-mail προσομοίωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα εδώ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top