μενού

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Λαγκαδά το τελευταίο 24ωρο, για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Συνεργεία του Δήμου επιχειρούσαν καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας με ρίψη άλατος για την αποφυγή δημιουργίας παγετού στο ορεινό οδικό δίκτυο, ενώ θα παραμείνουν σε επιφυλακή έως και την εξασθένιση των καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, καθαρισμός και ρίψη άλατος πραγματοποιήθηκαν στο δίκτυο των Δημοτικών Ενοτήτων Βερτίσκου, Λαχανά και Σοχού, στο δρόμο Ζαγκλιβερίου – Πετροκεράσων της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων και στο δίκτυο Βασιλουδίου – Αρδαμερίου της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας. 

Οι έντονες χιονοπτώσεις συνεχίζονται σε όλο το Δήμο, ενώ κλειστές θα μείνουν σήμερα οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Βερτίσκου, Λαχανά και Σοχού. 

Εφιστούμε την προσοχή στους συνδημότες μας και σε διερχομένους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους σε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου και ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο του Δήμου Λαγκαδά, παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί σημαντικά προβλήματα. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν τουλάχιστον σήμερα και αύριο. 

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, τα προγραμματισμένα δρομολόγια για την περιοχή μας θα πραγματοποιούνται, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310510834 & 835.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης παρακαλούνται οι συνδημότες να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, στα τηλέφωνα:

23940 25243 - Εργοτάξιο Δήμου Λαγκαδά

6972841381 - Ηλίας Στόϊος – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την πρόγνωση του καιρού και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων στον Δήμο μας, θα υπάρξει ανακοίνωση. 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top