μενού

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού και Βερτίσκου, λόγω της γενικευμένης διακοπής ρεύματος και της πυκνής χιονόπτωσης.

 

Σε συνεχή επικοινωνία που έχουμε με τη ΔΕΔΔΗΕ μάς ενημερώνουν ότι τα συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν μέχρι αυτή την ώρα τη βλάβη και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι συνδημότες μας μπορούν να επικοινωνούν με τη ΔΕΔΔΗΕ Λαγκαδά στο τηλέφωνο: 2394025597.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται αυτή την ώρα στη Δημοτική Ενότητα Σοχού, όπου τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στο κεντρικό δίκτυο και εντός των κοινοτήτων. Αλατιέρες επίσης επιχειρούν στη Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου, στα Πετροκέρασα της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων και στη Δημοτική Ενότητα Λαχανά όπου κρίνεται απαραίτητο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού μετά τις μεσημεριανές ώρες.

Συνιστάται στους Δημότες και σε διερχομένους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού, Βερτίσκου και Καλινδοίων, λόγω του παγετού που πιθανόν να δημιουργηθεί τις επόμενες ώρες.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top