Η μνήμη της προστάτιδας του πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας, εορτάστηκε σήμερα το πρωί στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσι του στρατοπέδου «Ράμναλη», στη στρατιωτική μονάδα της 194 ΜΠΕΠ (MLRS) στο Περιβολάκι Λαγκαδά.

Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, παρουσία του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Ζερβάκη Δημόκριτου, του Διοικητή της ΑΔΙΣΠΟ Υποστράτηγου Βιτετζάκη Δημοσθένη, του Διοικητή της 194 ΜΠΕΠ Αντισυνταγματάρχη (ΠΒ) Κώτα Γεωργίου, Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Στρατιωτικών Μονάδων, των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών αρχών της περιοχής μας.

Στη συνέχεια ανεγνώσθη η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.) Αντιστράτηγου Στεφανή Αλκιβιάδη, ενώ ακολούθησε ξενάγηση από τον Διοικητή της 194 Μοίρας Πυραύλων (MLRS) στους χώρους του στρατοπέδου και ενημέρωση για τα νέα οπλικά συστήματα που φιλοξενούνται στη στρατιωτική μονάδα.  

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top