Ιδρύθηκε με το υπ΄αριθ. 2153/τ.Β’/23-06-2017 ΦΕΚ το 2ο Νηπιαγωγείο Καβαλαρίου, δίνοντας μόνιμη λύση σ΄ένα πάγιο αίτημα των γονέων της Τοπικής Κοινότητας Καβαλαρίου.

Η συγκεκριμένη σχολική μονάδα είχε διακόψει τη λειτουργία της από τον Δεκέμβριο του 2014 λόγω έλλειψης της σχετικής άδειας, αναστατώνοντας γονείς και μαθητές.

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά σε διαρκή συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβαλαρίου, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες εξασφαλίζοντας αρχικά, το έτος 2015, ετήσια άδεια λειτουργίας, έχοντας άμεσο στόχο όμως τη μόνιμη ίδρυση του σχολείου.

Με απόφαση των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών και τη δημοσίευση του ΦΕΚ στις 23 Ιουνίου 2017, το 2ο Νηπιαγωγείο πλέον ιδρύεται με μια (1) οργανική θέση και από το σχολικό έτος 2017 – 2018 θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση.

“Σε άριστη συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και μετά από συνεχείς επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες εκπαίδευσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πλέον την ίδρυση του νηπιαγωγείου Καβαλαρίου. Η διασφάλιση της ομαλής εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές μας παραμένει προτεραιότητά μας, με επίμονη προσπάθεια και σε συνεργασία πάντα με τους γονείς, πετυχαίνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα” δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης.

Η πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβαλαρίου κα. Δήμητρα Σιτσάνη, μεταφέροντας τις ευχαριστίες του Συλλόγου, δήλωσε “Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβαλαρίου ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη για την άμεση κινητοποίηση και αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε σχετικά με την διακοπή λειτουργίας του παραρτήματος του Άνω Νηπιαγωγείου. Η συνεργασία μας ήταν άριστη ως προς την επίσπευση των απαραίτητων διαδικασιών και αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα που δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας, την ίδρυση του Νηπιαγωγείου Καβαλαρίου ως 2ου και τη μόνιμη λειτουργία του”.

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (idryseis_sholeion.pdf)ΙΔΡΥΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Μαζί αποφασίζουμε

Ο Δήμος Λαγκαδά εγκαινιάζει τη δράση ανοιχτής διαβούλευσης «Μαζί Αποφασίζουμε».

Προωθούμε την ανοιχτή συζήτηση και την συμμετοχή όλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αφορούν στον Δήμο μας

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top