Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης τίμησε για άλλη μια χρονιά ο Σοχός, τη μνήμη των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, η γιορτή των οποίων σηματοδοτεί και την έναρξη του μεγάλου πανηγυριού.

Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της ιερής εικόνας από τον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο παρεκκλήσι των Αγίων Αποστόλων, συνοδεία των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαγκαδά “Ορφέας”.

Στη συνέχεια τελέστηκε υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη, ο Αγιασμός της θεμελίωσης του νέου Ιερού Ναού προς τιμήν της Παναγίας της Διασωζούσης και των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής.

Το μεγάλο πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων Σοχού θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου με πληθώρα εκδηλώσεων, σημείο αναφοράς των οποίων είναι οι ονομαστοί παραδοσιακοί αγώνες πάλης με «κιουσπέτια».

Δείτε εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων του πανηγυριού

Μαζί αποφασίζουμε

Ο Δήμος Λαγκαδά εγκαινιάζει τη δράση ανοιχτής διαβούλευσης «Μαζί Αποφασίζουμε».

Προωθούμε την ανοιχτή συζήτηση και την συμμετοχή όλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αφορούν στον Δήμο μας

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top