Στη 2η Γιορτή του Αθλητισμού που διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου στο κατάμεστο από κόσμο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο, τιμήθηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Λαγκαδά για τα έτη 2015 - 2016 και 2016 – 2017.

Συνολικά απονεμήθηκαν 95 βραβεύσεις σε αθλητές και συλλόγους 16 αθλημάτων και 3 ειδικά βραβεία στην Αθλητική Ποδοσφαιρική Ένωση Λαγκαδά (άθλημα ποδοσφαίρου), στον ΕΡΜΗ Λαγκαδά (άθλημα καλαθοσφαίρισης) και στον ΑΣΚ Λαγκαδά (άθλημα πετοσφαίρισης) για τη διαχρονική τους πορεία σε ανώτερες αγωνιστικές κατηγορίες και την προσφορά τους στον αθλητισμό του τόπου.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Νικόλαος Κουτλιάνος, καλωσορίζοντας τους αθλητές και τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Λαγκαδά για τη σωστή και υγιή αθλητική ενασχόληση των 4000 και πλέον μικρών και μεγάλων αθλητών του Δήμου μας και ιδιαίτερα των παιδιών και εφήβων.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης αφού συνεχάρη τους αθλητές και τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας για την επιτυχημένη πορεία και τις διακρίσεις τους, τόνισε: “Σήμερα βραβεύουμε το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι του Δήμου μας. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, οι πολλές και σημαντικές επιτυχίες των αθλητών μας, επιβάλλουν την προσοχή και τη στήριξή μας στα νέα παιδιά που με τη θέληση και το πάθος τους προβάλλουν την περιοχή μας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων”.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών και αθλητικών συλλόγων που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα, διεθνείς και Ολυμπιακούς αγώνες κατά τα έτη 2015 - 2016 και 2016 – 2017, από τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Λαγκαδά Μπάμπη Αϊβαζίδη, Ηλία Στόϊο και Δημήτρη Μάρκου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Λάζαρο Πιπινίκα, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στάθη Γεωργιάδη, τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά Γιώργο Κούκο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λαγκαδά Βασίλη Βαρβαλιό. 

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (vraveuseis.pdf)ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΟΜΑΔΩΝ

Μαζί αποφασίζουμε

Ο Δήμος Λαγκαδά εγκαινιάζει τη δράση ανοιχτής διαβούλευσης «Μαζί Αποφασίζουμε».

Προωθούμε την ανοιχτή συζήτηση και την συμμετοχή όλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αφορούν στον Δήμο μας

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top