Ημέρα αφιερωμένη στους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, ήταν η Κυριακή 7 Μαΐου.

Στην ετήσια διοργάνωση που καθιέρωσε ο Δήμος Λαγκαδά και πραγματοποιήθηκε στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγκαδά, απονεμήθηκαν έπαινοι τιμής στους 236 επιτυχόντες που φοίτησαν στα Λύκεια του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης συνεχάρη τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους, καθώς και τους γονείς και τους καθηγητές τους που στήριξαν τον δύσκολο αγώνα τους.  Ευχόμενος καλή πρόοδο στα παιδιά, επανέλαβε τη δέσμευση της διοίκησης και τη συνέχιση των προσπαθειών της για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στον Δήμο μας ώστε οι ανώτερες σπουδές, οι γνώσεις και οι νέες ιδέες της νεολαίας μας να μείνουν στον τόπο μας και να γίνουν μέρος της ανάπτυξης της περιοχής μας.

Στην εκδήλωση προς τιμήν των νέων φοιτητριών και φοιτητών του Δήμου μας παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης, οι Βουλευτές Β΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μάρδας και Σάββας Αναστασιάδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Νέας Γενιάς Νικόλαος Κουτλιάνος, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Λαγκαδά Δημήτρης Μάρκου, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στάθης Γεωργιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στυλιανός Δεργιανλής, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Λαγκαδά Βασίλης Βαρβαλιός, ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά Αθανάσιος Φυλάκης και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Λαγκαδά Ιωάννης Δημακόπουλος.  

 

 

Μαζί αποφασίζουμε

Ο Δήμος Λαγκαδά εγκαινιάζει τη δράση ανοιχτής διαβούλευσης «Μαζί Αποφασίζουμε».

Προωθούμε την ανοιχτή συζήτηση και την συμμετοχή όλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αφορούν στον Δήμο μας

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top