Η πόλη του Λαγκαδά ήταν ο πρώτος σταθμός του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», στο πλαίσιο της περιοδείας του οργανισμού για τη στήριξη παιδιών και ευάλωτων κοινωνικά οικογενειών σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Κλιμάκιο της «Αποστολής» με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα προσέφερε σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, 300 μπουφάν σε παιδιά του Δήμου μας μέσω του προγράμματος “We Care” του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Στη συνέχεια και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ακολούθησε η διανομή συνολικά 200 πακέτων με βασικά είδη διατροφής σε 200 οικογένειες συνδημοτών μας.

Όπως επεσήμαναν και οι τρεις συνεργαζόμενοι φορείς, ο κ. Δήμτσας εκ μέρους της «Αποστολής», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης, η σημερινή δράση ήταν μόνο η αρχή μιας μακράς και εποικοδομητικής συνεργασίας που θα ακολουθήσει για τη στήριξη συμπολιτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Μαζί αποφασίζουμε

Ο Δήμος Λαγκαδά εγκαινιάζει τη δράση ανοιχτής διαβούλευσης «Μαζί Αποφασίζουμε».

Προωθούμε την ανοιχτή συζήτηση και την συμμετοχή όλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αφορούν στον Δήμο μας

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top