Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η  Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

Για τη διενέργεια Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για τη μίσθωση και εκμετάλλευση του Σχολικού Κυλικείου του Γυμνασίου-Λυκείου Κορώνειας

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά, δια μέσου του Προέδρου της, διακηρύσσει τη διενέργεια Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, για τη μίσθωση και εκμετάλλευση του Σχολικού Κυλικείου του Γυμνασίου-Λυκείου Κορώνειας, για χρονικό διάστημα μίσθωσης τα εννέα (9) έτη Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά (Δημαρχιακό Μέγαρο, κεντρική πλατεία Λαγκαδά, 2ος όροφος), την 19η του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2020, ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 9:00 π.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των αναλυτικών όρων της Διακήρυξης, στο γραφείο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαγκαδά, Κτίριο ΥΚΠΑΑΠ, Χρ. Σμύρνης 29, 3 ος όροφος, Λαγκαδάς, τηλ. Επικοινωνίας 2394024186 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εκτός Παρασκευής, πληροφορίες κ. Λιάμου Ευδοκία.

Για τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

ΜΠΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.