Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η  Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

Για τη διενέργεια Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για τη μίσθωση και εκμετάλλευση του Σχολικού Κυλικείου του Γυμνασίου – Λυκείου Ασσήρου.

 

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά, δια μέσου του Προέδρου της, διακηρύσσει τη διενέργεια Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, για τη μίσθωση και εκμετάλλευση του Σχολικού Κυλικείου του Γυμνασίου – Λυκείου Ασσήρου, για χρονικό διάστημα μίσθωσης τα εννέα (9) έτη. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά (Δημαρχιακό Μέγαρο, κεντρική πλατεία Λαγκαδά, 2ος όροφος), την 12η του μηνός Αυγούστου, του έτους 2020, ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 11:45 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των αναλυτικών όρων της Διακήρυξης, στο γραφείο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαγκαδά, Μέγαρο ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά, Χρ. Σμύρνης 29, 3ος όροφος, Λαγκαδάς, τηλ. Επικοινωνίας 2394024186 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εκτός Παρασκευής, πληροφορίες κ. Λιάμου Ευδοκία.

 

Για τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

ΜΠΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.