Με ιδιαίτερα χρήσιμο ιατρικό εξοπλισμό  ενίσχυσε σήμερα ο Δήμος Λαγκαδά τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες το Κέντρο Υγείας Λαγκαδά.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Συντήρησης Πρασίνου, Παντελής Αϊβατζίδης, παρέδωσαν σήμερα στο Διευθυντή του Κέντρου Υγείας  Λαγκαδά, Άγγελο Βικελούδα, ένα σύγχρονο ωτοσκόπιο και συσκευές για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Πριν από λίγο καιρό, για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, ο Αντιδήμαρχος κ. Αϊβατζίδης είχε προσφέρει χαρτί και τόνερ για τους εκτυπωτές.

«Η υγειονομική θωράκιση του Δήμου μας ήταν και παραμένει ζητούμενο για εμάς. Ο Δήμος Λαγκαδά στέκεται πάντα  στο πλευρό του Κέντρου Υγείας και θα στηρίζει με όλα τα μέσα τις όποιες ανάγκες προκύπτουν και θα ενισχύουν τον έλεγχο της υγείας των κατοίκων» δήλωσε ο κ. Ταχματζίδης κατά την παράδοση του ιατρικού εξοπλισμού.

Ταυτόχρονα, στο γυναικείο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και προσφέρθηκαν κουλουράκια ως μια… γλυκιά υπενθύμιση για τον τακτικό προσυμπτωματικό μαστογραφικό έλεγχο του γυναικείου πληθυσμού.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.