“Πανελλαδική Εκστρατεία των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

                   Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του  παχέος εντέρου παρελθόν

          Ο Δήμος Λαγκαδά  με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) και τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, συνδιοργανώνει εκστρατεία αφιερωμένη στην πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

          Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία, βασισμένο στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. και προτρέπει όλους τους δημότες:

  • Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.
  • Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ Υείας του Δήμου τους για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.
  • Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας Δημιουργώντας προφίλ στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

          Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται, να προσέλθουν στο γραφείο του Τμήματος Δημόσιας Υγείας για να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα και στη συνέχεια με αντίγραφο αυτής της φόρμας θα επισκεφθούν το πλησιέστερο συνεργαζόμενο Διαγνωστικό Κέντρο για να υποβληθούν στην εξέταση.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23940 20802

Σας γνωρίζουμε παρακάτω τα Διαγνωστικά Κέντρα που συμμετέχουν στην Εκστρατεία και τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση ΣΗΜΕΡΑ!

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.