Κλειστά θα είναι από σήμερα Δευτέρα 09/03/2020 και για 4 εβδομάδες όλα τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Λαγκαδά.
Στην αναστολή της λειτουργίας τους προχώρησε σήμερα η Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αθλητισμού - Παιδείας (Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.) του Δήμου Λαγκαδά, μετά από την απόφαση της κυβέρνησης για περαιτέρω προληπτικά μέτρα που αφορούν δράσεις για τον περιορισμό της πιθανότητας της εξάπλωσης της επιδημίας κορονοϊού στην πατρίδα μας.

Η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. προχώρησε σήμερα και σε προληπτικές απολυμάνσεις από εξειδικευμένα συνεργεία όλων των δημοτικών αθλητικών κέντρων και γυμναστηρίων του Δήμου Λαγκαδά.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν προληπτικές απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις και τους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά και του Γυμναστικού Συλλόγου, του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Λαγκαδά και του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαγυνών "Τ11".

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.