Ο Δήμος Λαγκαδά, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγου ενδιαφερομένων Ενεργειακών ΕπιθεωρητώνΚτιρίων, για τη συμμετοχή τους στις δημόσιες ηλεκτρονικέςκληρώσεις για το έτος 2020, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 118 παρ. 5 & 6 του Ν. 4412/2016(απευθείας αναθέσεις),

ΚΑΛΕΙ

κάθε Ενεργειακό ΕπιθεωρητήΚτιρίων (φυσικό πρόσωπο ή εταιρία), ο οποίος επιθυμεί να εγγραφεί στον υπό διαμόρφωση κατάλογο, ναυποβάλλει αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (επισυνάπτεται) έως και την Τετάρτη 15.07.2020.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από δικαιολογητικάσε ισχύ κατά τηνημερομηνία υποβολής, τα οποία θα αποδεικνύουν και θα τεκμηριώνουν τη δυνατότητα συμμετοχήςτου αιτούντος στον υπό σύνταξη κατάλογο (ήτοι: Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών, κατ’ ελάχιστο Α’ τάξης για την κατηγορία των κτιρίων).

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα αποστέλλεται ηλεκτρονικάστην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά,η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα συνημμένα δικαιολογητικά μπορεί να υποβάλλεται στο πρωτόκολλοτου Δήμου Λαγκαδά (Δημαρχείο Λαγκαδά, Δημοκρατίας Ν. Παπαγεωργίου 2, 57200 Λαγκαδάς ή Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Λαγκαδά, Λουτρών 14, 57200 Λαγκαδά)είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά (σφραγίδα ταχυδρομείου) είτε με υπηρεσία ταχυμεταφοράςμέσα σε φάκελο, έξω από τον οποίο θα αναγράφονται με κεφαλαία γράμματα τα πλήρηστοιχεία του ενδιαφερομένου και τα εξής:«ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 118 ΤΟΥ Ν. 4412/2016, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020»

 

                                                                      Ο Αντιδήμαρχος Δ.Τ.Υ. & Πολεοδομίας

                                                                                         Μιχαήλ Τζανής

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ- ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.